Over ons

Over ons

 

Verbinden en ontmoeten is een initiatief van Theatergroep Bint. Al jaren ontwikkelt Bint programma’s om groepen mensen met elkaar te verbinden. Soms door middel van theater, steeds vaker middels andere effectieve creatieve werkvormen. Net wat er nodig is.  Bint bestaat uit twee ambitieuze betrokken onderneemsters die allebei hun hart volgen in hun werk.

 

Over Bartelijn

“Nadat ik cum laude afgestudeerd was in Communicatie ben ik meteen fulltime aan de slag gegaan op een marketing communicatie afdeling van een groot bedrijf. Al heel snel twijfelde ik of dit werk wel iets voor mij was. Omdat ik gek werd van het zitten achter mijn bureau. Omdat ik de enige was die uitkeek naar vergaderingen, en ik me verwonderde over collega’s die maar door gingen en voor wie de kroket bij de lunch het hoogtepunt van de dag was. Ik heb toen besloten om het roer om te gooien. Ik ben mijn hart gaan volgen en gaan werken vanuit mijn bevlogenheid en creativiteit.”

 

Bartelijn: analytisch, altijd mogelijkheden zien, ideeën en rommelig

 

Over Hetty

“De eerste tien jaar van mijn carrière ben ik werkzaam geweest in de jeugdpsychiatrie. Het mooie van dit werk vond ik dat elke jongere en elk gezinssysteem een andere aanpak vroeg. Het steeds op zoek gaan naar een passende manier om mensen te bereiken en gezinsleden (opnieuw) met elkaar in verbinding brengen, dat is wat ik boeiend vond in dit werk. Bij Bint zijn we dagelijks bezig met het creëren van verbindingen en kan ik mijn creatieve ei nog veel meer kwijt.

 

Hetty: zorgvuldig, creatief, oog voor detail en sociaal